BIOGRAFIA

Després de deu anys de treballar amb el fang a l’escola de ceràmica Ixió (1990-2000), decideixo fer un pas endavant i m’endinso a provar nous materials i tècniques. Començo un cicle formatiu d’arts aplicades a l’escultura a l’escola Pau Gargallo de Badalona (2000-2004) i realitzo diversos monogràfics relacionats amb la forja, la pedra i la resina.

El 2005 guanyo el concurs “Trencant invisibilitats” de l’Ajuntament de Badalona i m’encarrego d’elaborar del trofeu que s’atorga el Dia de la Dona els anys 2005 i 2006. Aquesta experiència i quedar en segon lloc al simpòsium d’escultura d’alabastre d’Albalate del Arzobispo (2004) m’empenyen a tirar endavant i a destinar bona part del meu temps al món de l’escultura, si bé encara segueixo treballant al comerç.

Entre el 2005 i el 2015 realitzo algunes exposicions esporàdiques i col·lectives. Amb tot, el meu rendiment escultòric és escàs per manca de temps. Amb aquesta premissa, decideixo que vull dedicar-me a l’escultura plenament i m’acomiado de la feina de botiguer… per ser escultor a temps complet.